BETBOO699 BAŞAKŞEHİR 90+4’TE MEHMET TOPAL’LA 3 PUANI ALDIbetboo önerdiğimiz kaliteli bir kaçak iddaa sitesidir.

Superliigan 8. viikolla Başakşehir kohtasi Gençlerbirliği kotona. Fatih Terim -stadionilla pelattu taistelu oli hieno jännitys ja Başakşehir tuli takaapäin ja voitti ottelun 2-1.

BAŞAKŞEHİR-PALAUTUKSET 80 JÄLKEEN

Gençlerbirliği ylitti Sefa Yılmazin ottelun 28. sekunnissa tekemän maalin. Vierasjoukkueessa Johansson sai punaisen kortin 72. minuutilla, ja 80. minuutilla näyttämölle tullut Gulbrandsen toi tasan joukkueelleen ja teki ensimmäisen maalin tällä kaudella. 90 + 4. Minuutissa Mehmet Topal ravisti verkkoja ja johti joukkueensa voittoon.

Tämän tuloksen jälkeen Başakşehir, joka vei voittoputken 4 otteluun, nousi 13 pisteeseen. Genclerbirligi, joka sai vain 1 pisteen viimeisissä 4 ottelussa, pysyi 5 pisteessä.

Superliigan 9. viikolla Başakşehir kohtaa Beşiktaşin tiellä, kun taas Gençlerbirliği isännöi Fenerbahçea kotona.

Chadli on ottelun kääntäjän nimi

Belgialainen pelaaja Nacer Chadli, yksi Başakşehirin uusista siirroista, oli joukkueessa ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Loukkaantunut belgialainen pelaaja sisällytettiin otteluun Gençlerbirliğiä vastaan, ja kun hän oli pelannut 79. minuutilla, Gulbrandsen teki 80. minuutilla maalin 90 + 4. oli nimi, joka teki apuna Mehmet Topalin maalia minuutissa.

Okechukwu Azubuike, toinen loukkaantunut oranssi-laivasto-joukkue, lisättiin ottelujoukkueeseen ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

About BETBOO KAYIT
betboo giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz.

3 Comments on BETBOO699 BAŞAKŞEHİR 90+4’TE MEHMET TOPAL’LA 3 PUANI ALDI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*